MA
lefogyaszto_fejlec
 

 

 

Olyan nincs, hogy nem tudsz lefogyni...

 

...legfeljebb eddig rosszul csináltad. A megoldás itt!

 

 
 


Érezted már azt, hogy minden erőlködésed ellenére egy dekát sem tudsz fogyni. Úgy gondolod, mindent elkövettél a fogyásod érdekében, de amikor három nap múlva ráállsz a mérlegre, szörnyülködve veszed észre, hogy ugyanannyit mutat, semmivel sem kevesebbet.

Ideges leszel, elhatározod, hogy csak azért is megcsinálod, még három nap szenvedés és semmi. Egy dekával sem lettél kevesebb. Bármit próbálsz, úgy érzed Rád nem hat, egyszerűen Nálad nem működnek ezek a fogyókúrás dolgok. Pedig már nem eszel szinte semmit, kipróbáltál megannyi fogyókúrás "csodatablettát", de Neked semmi nem használ, úgy érzed, Te soha nem fogsz tudni lefogyni.

Olyan nincs, hogy nem tudsz lefogyni, legfeljebb eddig rosszul csináltad.

Az esetek 90%-ában az a probléma, hogy egy "házi" fogyókúrás módszerrel csak összezavarják a szervezet harmóniáját, és nem természetes úton zökkentik ki a fogyókúra irányába. Így a szervezeted védekezni fog, és úgy reagál, hogy nem enged a zsírraktárakból. Később pedig őrült raktározásba kezdhet.

Akkor hogyan lehet természetes úton, sikeresen lefogyni?

Figyelem! A következő tanulmány kizárólag azoknak szól, akik hajlandóak tenni is a sikerért.

Ha még mindíg úgy gondolod, hogy azzal éred el ellenállhatatlanul vonzó formádat, és egészséged, hogy mindenféle csodatapaszokat és kenőcsöket kenegetsz a testedre, csodakapszulákat szedegetsz, meg kell hogy köszönjem megtisztelő figyelmed, de itt el kell hogy váljunk.

Ha viszont hajlandó vagy egy kicsit is tenni a biztos siker érdekében, akkor ezt pont Neked készítettem!

 

Ha egészségesen szeretnél lefogyni úgy, hogy soha ne hízz vissza.

 

A Természetes Fogyás Bombabiztos Módszerei

Hogyan fogyhatsz a leggyorsabban drága csodaszerek nélkül úgy, hogy soha ne hízz vissza?
Ebook

A Természetes Fogyás Bombabiztos Módszerei

A Természetes Fogyás Bombabiztos Módszerei valóban megoldás a sikeres fogyáshoz. Segítségével a lehető legrövidebb idő alatt tartós fogyást érhetsz el.

Az eBook mindenki számára könnyen megérthető, és egyszerűen használható, ami nélkülözhetetlen információkat tartalmaz a sikeres és tartós fogyás eléréséhez. Ha még nem tetted és szeretnéd áttekinteni a részletes tartalmat, mindenképp kattints ide >>

Részletesen foglalkozik az elhízás okaival, és leleplezi azokat a módszereket, amelyeknek ha a birtokába jutsz, külső segítség nélkül, akár otthon, saját magad teljesen egészséges és természetes módon szabadulhatsz meg zsírpárnáidtól úgy, hogy az soha nem fog visszajönni.

Az eBook segítségével szinte végig melletted lehetek, és segíthetek a tartós fogyásban. Megtanítom Neked azokat a sikeres módszereket, amelyek már a legelső pillanattól kezdve hatásosak, nem neked kell tovább kísérletezned. Lépésről lépésre megtanulhatod a természetes fogyás hogyanjait. Az eBook utolsó fejezete egy gyakorlati útmutató, amely segít, hogy alkalmazd is a megtanultakat.

 • Kerüld el a pánikot!
 • Mielőtt elkezdenéd.
 • Ne bonyolítsd túl, kezdd el!
 • Tudd meg mitől hízol, és megtanulsz lefogyni.
 • A hatékony fogyás titkai.
 • Felejtsd el az éhezést!
 • A "kajagörbe".
 • A kevesebb az több elve.
 • A zsírégető állapot elérésének módszere.
 • Cselezd ki a fogyás kudarcait.
 • A bűvös 21 nap.

Kattints ide és olvass bele a Természetes Fogyás Bombabiztos Módszerei eBookba >>

Hogyan juthatok hozzá a Természetes Fogyás Bombabiztos Módszerei-hez, és mennyibe kerül?

A megrendeléseket minden héten kedden és csütörtökön adom fel postaszolgálattal, majd ezt követő 1-2 munkanapon belül, postás viszi ki a csomagot Neked a megadott címre, melyet utánvétellel lehet kifizetni (akkor fizetsz, amikor megkapod) A csomag egy cd-t tartalmaz, melyen A Természetes Fogyás Bombabiztos Módszerei eBook file-t találod, és a hozzá kapcsolódó mellékleteket, segédanyagokat. Az olvasáshoz szükséges regisztrációs kódot a cd-tokjában fogod találni. Külön fenntartok egy email-címet, ha bármilyen segítségre lenne szükséged az eBook technikai használatával kapcsolatosan. Ez a vevoszolgalat[kukac]lefogyaszto-tanacsado.hu   ,örömmel segítünk.

Mennyibe fog kerülni?

Ezen rengeteget gondolkodtam. Nagyon sok munkám van benne és közel 8 év edzői tapasztalatom. Olyan értékes információkat, tanácsokat tartalmaz, -saját magad válhatsz fogyásod szakértőjévé.

Milyen értéket hordoz A Természetes Fogyás Bombaboztos Módszerei eBook?

Ha most elkezdenéd, mennyibe kerülne a fogyásod? Ha csak egy átmeneti megoldást választasz, ami 1-2 kg kezdeti fogyást lehet, hogy eredményez, de hosszútávon biztos kudarc (itt a fogyókúrás "csodakapszulákra" és "csodaporokra" gondolok) legalább 15.000 Ft/hó. És akkor hosszútávon nem is értél el semmit, szinte csak kidobtad a pénzt az ablakon. Ha tartósabb, sikeresebb megoldásban gondolkodsz, akkor már szakemberhez kell fordulnod.

Egy személyi edző egy egyszeri állapotfelmérést min. 5.000 Ft-ér készít el, tehát ennyiért felméri a jelenlegi állapotodat, hogy honnan indulsz. Ahhoz, hogy el is kezdd, el fog kérni havonta (!) 35.000-45.000 Ft-ot. (ez a minimum, hallottam már 75.000-Ft-os havi tarifákról is) Plusz meg kell venned a fitness-terem bérletet, ahol az edző elvállal, ami kb. 10.000 Ft/hó.

Ez összesen minimum 50.000-60.000 Ft -ba kerülne Neked minden egyes hónapban!

A Természetes Fogyás Bombabiztos Módszerei olyan segítséget nyújt számodra, hogy saját magad tudod lefogyasztani. Segítségével megtanulhatod a fogyás elméleti hátterét, össze tudod állítani saját magad az étrended, és életritmusodhoz mérten megtudhatod, mikor mit ehetsz hogy sikeresen lefogyj. Minden értékes információt és gyakorlati útmutatót megtalálsz benne.

Megtudhatod, mi az a zsírégető zóna. Megtanulhatod hogyan fogyhatsz a leggyorsabban drága csodaszerek nélkül úgy, hogy soha ne hízz vissza. Mindez egyszerű, érthető formában. Akár 1 óra alatt elolvashatod, és már kezdheted is összeállítani a programod! (Az eBook kb. 110 könyvoldalnak megfelelő terjedelemben.)

Gyakorlati útmutatóval:

fogyokura_gyakorlati_utmutato

A Bűvös 21 nap segédlettel:

a_buvos_fogyokura_21_nap

 

 

 • Tanuld meg 1 óra alatt!

 • Szerkezd meg a kajagörbéd!

 • Kezdd el ledobálni magadról a súlyfelesleged!

A három elem

A Természetes Fogyás Bombabiztos Módszerei e-book jelenleg nem rendelhető!

Megtisztelésnek tartanám, ha munkámmal hozzájárulhatnék a még boldogabb és egészségesebb életedhez.

Üdvözlettel:

sign
Miholecz Attila
Lefogyasztó-tanácsadó

 

 

 

 

ui.: Amennyiben bármilyen problémád adódna a megrendelés során, mindenképp írj a vevoszolgalat[kukac]lefogyaszto-tanacsado.hu e-mail címre. Örömmel állok a rendelkezésedre.

 
 

 

lábléc sárga